2021 – Weegbanden met uitstekende weeg-/doseerprestaties vanaf 0,1% weegnauwkeurigheid

weegbandDoor onze jarenlange ervaring in de weegtechniek te combineren met innovatieve ideeën en de modernste technische middelen, kunnen wij weegbanden leveren met uitstekende weeg-/doseerprestaties vanaf 0,1% weegnauwkeurigheid.

De uitvoering van de weegtafel (en de verdere ondersteuning van de band) kan variëren van levensmiddelenbestendige kunststof tot en met RVS rondprofiel. De keuze van de transportband wordt tevens aangepast aan de gewenste toepassing. Voor het behalen van maximale weegnauwkeurigheden kan gebruik worden gemaakt van o.a. een eindloos geweven en geslepen band. Voor speciale toepassingen kunnen intralox- of schalmenbanden ingezet worden.

Onze weegbanden zijn uitgevoerd in staal gelakt of RVS en kunnen in elke lengte, breedte en capaciteit geleverd worden. De juiste component keuze maken ze geschikt voor materiaaltemperaturen van -25 tot +100°C. Door ons brede en flexibele leveringsprogramma zijn onze weegbanden inzetbaar voor elk type industrie, zoals de zware-, voedingsmiddelen- en chemische industrie.